Grego Acebedo, Premi Salvador Debón 2017

0
507

La Falla Plaça Doctor Collado per mitjà del premi “Salvador Debón Cortina” rendix homenatge a un dels grans artistes de la nostra festa i que va marcar una època en el si d’esta comissió.

En la nit d’ahir, 29 de març de 2017 en el casal de la comissió va tindre lloc la deliberació dels premis Salvador Debón per part del jurat compost per:
Tono Fagoaga – President de la Falla Plaça Doctor Collado
Boro Peiró – Director Gent Falles Onda Zero
Ángel Romero – Director Cendra Digital Web
Quique Collado – Director de SomBic

En esta ocasió el guardonat es tracta d’un artista jove de trajectòria ascendent que ha aconseguit guanyar-se al públic per l’aire fresc que ha suposat l’aposta dels seus projectes. Este entusiasme pel seu treball va començar ja en l’exposició del ninot aconseguint ser un dels més votats sense ser de les seccions més altes.

Relació de Premis:
– Falla Andrés Piles – Salvador Tuset 6t premi i Millor Ninot de la secció 2a
– Falla Passeig de l’Albereda – Av. de França 1r premi de la secció 4a i Quint Millor ninot de l’Exposició segons votació popular.

Per tot això, la comissió de la Falla Plaça Doctor Collado atorga el Premi Salvador Debón 2017 a Grego Acebedo.

Este guardó serà entregat en pròximes dates en la Gala dels Premis Doctor Collado junt amb els guardonats dels Premis Llotja.

Este guardó serà entregat en pròximes dates en la Gala dels Premis Doctor Collado junt amb els guardonats dels Premis Llotja.