Guia Oficial de la Setmana Santa Marinera

0
1268

Ara sí, no queda res, després de tres anys, sembla que, si Déu vol, la esta setmana podrem viure la Setmana Santa Marinera de València als carrers del Marítim.

Des d’ací vull convidar a tot el veïnat i tota la societat valenciana a vindre i conéixer la nostra “Festa Gran”, gaudir amb la nostra “Cuina de Culte”, tremolar pel soroll del tamboret envaint els carrers, embellir els nostres comerços els seus aparadors i viure la commemoració dels últims dies de Jesús en la Terra, els dies de la Passió, Mort i Resurrecció del Senyor,  perquè només coneguen-la pot estimar-se la Setmana Santa Marinera de València.

En aquest enllaç trobaran l’accés al Llibre Oficial de la Setmana Santa Marinera de València 2022 i la Guia Oficial:
https://www.semanasantamarinera.org/programa-de-actos/

Al costat del Llibre Oficial de la Setmana Santa Marinera de València i la Guia Processional, també s’ha dissenyat una APP interactiva desenvolupada per a móviles Android.

Aquesta nova plataforma es descarrega de manera gratuïta des de Play Store amb el nom de EventosSS. Aquesta aplicació permet geolocalizar tant les imatges com les processons més pròximes, a més de la informació sobre les 80 processons incloses i la història de les germanors, confraries i corporacions de la Setmana Santa Marinera amb només dos clics.