III Concurs “Valencia ciudad del running”

0
338

Convocatòria i bases del III concurs “València ciutat del running” a la millor escena fallera dedicada al running valencià 2017.

Superdeporte, Diari Esportiu de la Comunitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso, impulsora de la marca ‘València Ciutat del Running’, convoquen la tercera edició del Premi ‘València Ciutat del Running’ a la millor escena dedicada running valencià per a les Falles de 2017. Després de l’èxit d’edicions anteriors, tant en participació com en acceptació per part del col·lectiu faller, dues entitats no han dubtat a repetir este concurs en el qual s’uneixen la festa gran de la ciutat, les Falles, amb un dels moviments amb més seguidors i amb una evolució constant que engloba l’esperit de “València Ciutat del Running”. Una nova edició que consolida un certamen esperat per les comissions i artistes que ja ho tenen en compte a l’hora de confeccionar els guions de les seues falles.

Amb este guardó, Superdeporte i la Fundació Trinidad Alfonso aposten per un col·lectiu que treballa dia a dia per mantenir les tradicions i cultura arrelada a la nostra terra. Per açò, es vol premiar la promoció de l’esport valencià en les falles, en tractar en les seues escenes, amb la sàtira, enginy i gràcia habituals, l’activitat esportiva més multitudinària, les carreres populars de totes les distàncies que recorren València.
Detall dels premis:

FALLES ADULTES
1º CLASSIFICAT.- 2.000€ en metàl·lic, Palet Brodat, una subscripció anual a SUPERDEPORTE.
L’escena formarà part de la portada de Superdeporte del dia 17 de Març, autoritzant la comissió al seu ús.
2º CLASSIFICAT.- 600€ en metàl·lic, Palet Brodat, una subscripció anual a SUPERDEPORTE.
3º CLASSIFICAT.- 400€ en metàl·lic, Palet Brodat, una subscripció anual a SUPERDEPORTE.
FALLES INFANTILS
1º, 2º i 3º CLASSIFICAT.- Berenar per a la comissió infantil, Palet Brodat
L’escena guanyadora formarà part de la portada de Superdeporte del dia 16 de Març, autoritzant la comissió al seu ús.

La concessió d’estos premis estarà regida per les següents bases:
– Podran optar totes aquelles comissions falleres censades en Junta Central Fallera, que dediquen en el seu monument gran i/o infantil una o diverses escenes que facen referència a l’esport valencià en relació amb les carreres populars.
– Per a participar hauran d’enviar un correu a fallas.superdeporte@epi.es especificant:
Nom de la comissió
Modalitat (major, infantil o dues)
Categoria en la qual milita
Persona de contacte i telèfon
Xicoteta explicació de l’escena i, si pot ser, esbós o fotografia de la mateixa
– El jurat estarà compost per persones vinculades a l’esport i les falles, sent designat per Superdeporte i VCR.
– La presentació d’instàncies finalitzarà el 10 de Març, podent escurçar els terminis l’organització sobre la base de la quantitat de falles que es presenten (25 màxim)
– Les bases especificades podran modificar-se prèvia comunicació pública a través del diari SUPERDEPORTE.
– El només fet de sol·licitar la presentació suposa l’acceptació de les bases exposades.
– Les imatges de les falles/escenes presentades, podran ser utilitzades per a la promoció i notícia d’este concurs per les entitats impulsores del mateix.
– El lliurament dels palets es realitzarà el dia 16 de març per als infantils i el 17 per als majors en la Plaça de l’Ajuntament, en la tribuna instal·lada a este efecte, coincidint amb el lliurament de premis oficials.