Paterna encén la metxa de les Falles 2018

0
591

L’esperat i emotiu acte ha comptat amb un espectacle de llums i música en una any en el qual les festes josefinas tornen a ser especials.
El municipi valencià de Paterna ha donat la benvinguda aquest diumenge a les Falles 2018 amb la inauguració de la seua popular Exposició del Ninot, així com amb la celebració de la tradicional Crida.

En el Gran Teatre Antonio Ferrandis, la Fallera Major de Paterna, Paula Banacloy, i la Fallera Major Infantil, Mónica García, juntament amb l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, i el president de la Junta Local Fallera, han donat començament als actes fallers, en el citat edifici.

En finalitzar, totes les comissions falleres de Paterna s’han desplaçat fins a la balconada de l’Ajuntament, per a l’esperat moment de la Crida. Autoritats i el col·lectiu faller han donat el tret d’eixida a unes festes que, enguany, torna a comptar amb una gran programació que farà gaudir a tots els veïns de Paterna i als visitants. A més, amb un gran espectacle de llum i color.