Interagrupació se renueva

0
492

En la vesprada del divendres 17 de desembre, en el Saló Museu del Gremi d’Artistes Fallers, s’ha donat a conèixer la nova imatge de la Interagrupació Falles de Valéncia, previ al lliurament dels IX Premis “Pepe Monforte”.

Després de quasi 30 anys utilitzant l’actual logo, que es va dissenyar en el seu moment perquè servira com a imatge del col·lectiu, es va creure necessari realitzar un estudi del mateix amb dos objectius:

– Actualitzar aquest o crear una nova imatge corporativa global concorde als nous temps, i que tinguera la qualitat necessària perquè poguera ser utilitzat en qualsevol tipus de format.
– Que aquesta nova imatge fora senzilla, fàcil d’identificar, representativa i capaç d’expressar el sentiment d’unió que ens caracteritza.

Per a açò la Delegació de Mitjans, al capdavant Nico Garcés, va realitzar el pertinent estudi plasmant el resultat en un esbós el disseny definitiu del qual es va aprovar en Junta de Presidents/as de la Interagrupación a l’octubre de 2016, i sobre aquest disseny, original de Nico Garcés, després, el dissenyador Rafa Vilches Saez es va encarregar d’informatitzar-ho i crear els diferents formats.

L’escut té un disseny circular molt senzill, amb les inicials del col·lectiu en el centre, envoltades de foc i d’estels que representen a les Agrupacions de Falles. Es tracta d’una imatge fàcilment recognoscible, molt representativa i que ens identifica complint així amb l’objectiu inicial.
Des de la Interagrupación, volem agrair a Nico Garcés, pel disseny original, així com a Rafa Vilches, per la informatització i digitalització del mateix. És un gran honor haver pogut comptar amb la seua col·laboració, en aquest nou disseny de la imatge corporativa que a partir d’avui mateix, representa a la Interagrupació Falles de Valéncia.