Isabel Bartual Fernández, de la foguera Carrer Sant Vicent, bellesa del foc d’Alacant

0
715

Isabel Bartual Fernández, de la foguera Carrer Sant Vicent, ha sigut triada aquesta nit bellea del foc d’ Alacant. Li acompanyaran en el seu regnat les representants dels districtes Plaza de Santa María, Passeig de Gomiz, Pla – Hospital, Carolines Baixes, Avinguda de Loring-Estació i Calderón de la Barca – Plaza d’Espanya.

La plaça de bous ha acollit l’acte d’elecció de la bellesa del foc d’Alacant i les seues dames d’honor. Sota el lema ‘Sons de juny’ i presentat per Sergio Barajas, Raúl García i Miguel Llorca, el nombrós públic ha gaudit de les coreografies realitzades per més de 80 comissionats de fogueres i barraques i de les desfilades individuals de les candidates, en vestit de nit en una primera passada i abillades amb el vestit de núvia alacantina en el segon.

Després de les desfilades ha sigut el torn de Aleida González i els seus dames d’honor. La bellesa del foc d’Alacant 2018 s’ha acomiadat davant una plaça en peus.

El moment cim ha arribat quan el jurat elector, format per María del Mar Valeras, Juan Valentín Fernández, Cristina Tejada, José Luis Salar, Mamen Conca, Manuel Gómez, Elisabeth Herrera, Cristina Curansat i Purificació García han donat a conèixer els noms de les triades.

Les set noves representants són:
– Andrea Rodríguez Gómez, de la foguera Plaza Santa María.
– Alba Martínez Montero, Passeig de Gomiz.
– Alba Martínez López, de la foguera Pla – Hospital.
– Sonia López Pérez, Carolines Baixes.
– Isabel Bartual Fernández
– Ana Esquerdo Zaragoza, de la foguera Avinguda de Loring – Estació.
– Gema Lledó Pérez, de la foguera Calderón de la Barca – Plaza d’Espanya..