Dotze falles de Russafa celebren el “Halloween Ruzafeño”

0
530

La pròxima festa d’Halloween no passarà desapercebuda en el barri valencià de Russafa. Dotze de les falles d’aquest lloc celebraren el pròxim 31 d’octubre aquest esdeveniment.

La idea és fer aquest dissabte, de 17h-20h, un Halloween al mes pur estil americà del “truc o tracte”, on els xiquets de les falles participants desfilen disfressats pels carrers del barri, fent ruta de casal en casal demanant caramels.

Les falles participants són Tomasos, Sant Valero, Quarantahuit, Clergat, Sueca – Literat Azorin, Luís Santangel, Maestro Serrano, Mercat de Russafa, Castellon – Sogorb, Cadis – Centelles, Cuba – Literat i Cuba – Puerto Rico.

Finalment, és important recodar en temps de pandèmia que l’activitat inclourà totes les mesures de seguretat pertinents (màscares i gel hidroalcohòlic, aforament dels grups, distància de seguretat, ruta i temps de visita predefinits, bosses de chucheries individuals i personalitzades per falla i control d’assistents). A més, en cap cas s’accedirà a l’interior dels casals.