Cecilia Calderón és la Reina de les Festes de Paterna 2019

0
211

El dia 5 de maig de 2019 es quedarà gravat en la retina de les 8 joves Paterneras que representaran al poble enguany.
El saló de plens de l’ajuntament de Paterna va tornar a ser el marc en el qual es va celebrar l’elecció de la Reina de les Festes per al 2019. Un acte en el qual no van faltar autoritats polítiques i festives per a rebre a la nova màxima representant de les festes del foc, la festa i la fe. L’acte comença amb l’entrada de Juan Antonio Sagrado, alcalde de Paterna al costat de Paqui Periche, regidora de Cultura, Festa i Foc. Just després de la seua arribada, era moment d’acomiadar a Carolina Bertó i la seua Cort d’Honor, les representants del 2018. Una a una van desfilar pel corredor del saló fins a arribar al centre. Un vídeo-resum va fer partícips als assistents a l’acte del màgic any que han gaudit. Carolina va expressar el seu últim discurs com a Reina de les Festes explicant que “Paterna és cultura i és tradició”. Després de finalitzar el discurs, les 3 components de la Cort d’Honor i Carolina es van asseure en el seu lloc privilegiat per a gaudir de la continuació de l’acte.
Ara començava el moment de la veritat, la desfilada de les candidates. Sara López Sebastiá, Silvia Olmo Pinel, Aroa Portillo Gigante, Cecilia Calderón Edo, Patricia Rivelles Carrillo, Nuria Saiz García, Jessica Sastre Puig i Raquel Mateo Hernández van fer la seua primera aparició pública com a candidates a Reina de les Festes. Només una d’elles poden ostentar el càrrec i les altres, seran la seua Cort d’Honor. Juan Antonio Sagrado va obrir el sobre i va començar la lectura de l’acta. Va resultar triada com a Reina de les Festes Cecilia Calderon Edo, la jove de 21 anys comença un regnat únic ple de noves experiències. El saló es va omplir d’aplaudiments per a rebre a la nova màxima representant del món festiu al poble.
Després de sonar l’himne de Paterna, ens disposem a parlar amb la nova Reina, la qual, entre llàgrimes d’emoció ens descriu que “És el somni de tota una vida, un somni que per fi veig fet realitat”.