IX Premis Solidaritat Fallera

0
399

L’ONCE ha volgut sumar-se al reconeixement del treball realitzat per les comissions falleres que construeixen una societat més solidària i accessible per a tots.

L’Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) ha volgut sumar-se al reconeixement del treball realitzat per les comissions falleres que dediquen part del seu temps i esforç a construir una societat més solidària i accessible per a tots.

Estos premis pretenen fomentar i impulsar l’interès de les comissions falleres a desenvolupar accions socials, humanitàries o d’accessibilitat per a persones amb discapacitat.

Tindrà cabuda qualsevol activitat realitzada per les comissions falleres que aporten algun benefici a persones i que ajuden a la sensibilització de la societat en àrees com la inclusió social, projectes humanitaris, lluita contra la pobresa, ajuda a la infància, vida normalitzada de persones amb capacitats diferents i qualsevol altre projecte solidari.

Esta IX edició dels Premis ONCE Solidaritat Fallera seguirà promovent la màxima participació de totes les comissions falleres ja que s’atorgaran els guardons per modalitats: al millor projecte a la col·laboració internacional, en ajuda de malalties rares, per donacions a obres socials, contra les barreres socials, a la primera participació més destacada i al projecte més complet i innovador.

L’acció solidària haurà d’estar compresa entre l’1 de febrer de 2016 i l’1 de febrer de 2017, i el termini de recepció dels treballs en la Secretaria de la Junta Central Fallera finalitzarà el 6 de febrer de 2017.

El lliurament de premis es durà a terme en el transcurs de la XIV Gala de la Solidaritat, organitzada per la Junta Central Fallera.

Punxa ací per a consultar les bases de la convocatòria, a més podeu contactar a través del correu electrònic comunval@once.es o en el telèfon 96.380.02.11, ext. 127113.

Ruta de falles solidàries i accessibles

Els treballs presentats per les diferents comissions falleres seran valorats pel jurat dels premis ONCE Solidaritat Fallera format per representants de Junta Central Fallera, ONCE, CERMI i del món faller.

Les persones amb discapacitat tindran accés a la “Ruta de falles solidàries i accessibles” que estarà formada per totes les comissions falleres participants. El delegat territorial de l’ONCE anima a totes les comissions falleres a col·laborar en esta ruta ja que “millores tan senzilles com l’accés al monument faller, maquetes, retolació braille o visites organitzades fan possible que les persones amb discapacitat també formem part d’esta tradicional festa valenciana”.