JLF Torís celebra el seu 25 aniversari

0
340

Després d’un sopar de germanor en la Plaça Vicent Ribes amb quasi quatre-cents assistents es va celebrar un acte en el qual es va reconèixer la labor de tots els que al llarg d’aquests anys s’han vist involucrats en aquest quefer faller.

Eugenio Fortaña, Alcalde de Torís i President Nat, i Isabel Guaita, Regidora de Cultura i Presidenta Executiva, van rebre en l’escenari als diferents presidents tant executius com a nats que ha tingut Junta Local en aquest temps. Aquests últims a partir de 1995 el serien Baldomero González, Pilar Blasco, Pilar Lozano i Eugenio Fortaña.

Especialment emotiu va ser rebre als fundadors de la mateixa, els presidents de les tres falles que existien en 1992, Leocadi Ballester, de Els Barris (que no va poder assistir per motius personals); Juan Ramón Igual, de Plaça del Mercat; i Sergio Algarra, de Placeta del Marquès. Així com a la primera junta local presidida per José Segura.

Per l’escenari van passar també les que han sigut falleres majors de la localitat al costat de les seues respectives corts així com els representants entrants i sortints de les cinc comissions actuals, les tres esmentades anteriorment més Av. dels Corts Valencianes i L’ Antiga Fontanella.