Joan S. Blanch presenta el Basar Giner

0
679

El grup de l’exposició presentat per la falla de la plaça de la Reina i realitzat per Joan S. Blanch representa un dels comerços històrics més recordats i emblemàtics de la ciutat.
El Basar Giner ha sigut el comerç triat per l’artista Joan S. Blanch per a situar l’escena del grup que representarà a la falla de la plaça de la Reina en l’Exposició del Ninot 2018. Cal recordar, que baix el lema D’on venim la falla infantil del Tio Pep intentarà rescatar molts d’aquells comerços històrics desapareguts de la plaça de la Reina i els carrers adjacents, germen de la societat civil que va impulsar la festa fallera des de mitjan segle XIX. Entre tots ells, l’emblemàtic Basar Giner forma part de l’imaginari col·lectiu de milers de valencians i valencianes, que ho recorden com la primera tenda de joguets que hi va haver en la ciutat.
Este grup és el nostre xicotet homenatge a aquells comerços històrics que estan gravats en la memòria de tota una generació, i és la millor manera que hem trobat per a explicar als més menuts de la comissió i de tot el barri, d’on venim.