El periodista Ferran Garrido protagonista del Ninot de l’Exposició de la falla Humanista Mariner

0
200

Una imatge del periodista Ferran Garrido és el ninot que ha lliurat avui la falla Humanista Mariner Manuel Simó en l’Exposició del Ninot en la secció 5B.

Enguany el monument major, obra d’Estudi Chuky, va dedicat al 50 aniversari de la Comissió i porta per títol “Ja som 50”. Per a aquest aniversari se cercava un ninot diferent, representatiu d’aquesta data. Aquest ninot representa a l’amfitrió, al mestre de cerimònies del mig segle de vida de les falles.

Per a açò es va cercar a algú que fóra faller, valencià i que haja tingut un paper destacat en la festa. És per açò que l’artista i la directiva van pensar en Ferran Garrido, durant molts anys director d’Informatius de TVE a la Comunitat Valenciana. El periodista ha cobert en nombroses ocasions la festa per a la televisió nacional i ha posat veu a nivell nacional i internacional a la nostra festa amb peces per a informatius i programes.

A més Ferran Garrido és faller de la comissió d’Exposició Micer Va mastegar i participa activament en la festa fallera, com per exemple jurat de la Fallera Major de València el passat exercici.

El ninot de Ferran Garrido ha sigut lliurat avui dimecres en la Ciutat de les Arts i les Ciències per la fallera Major, Esther Mora, el president, Roberto Hernández, la fallera major infantil, Olga Lluna, així com l’artista Chuky i el propi periodista.