L’Agrupació de Falles La Seu-La Xerea-El Mercat homenatgen a Rocío Gil

0
95

L’Agrupació de Falles La Seu-La Xerea-El Mercat ha rendit merescut homenatge a Rocío Gil, Fallera Major de València de 2018. A la Sala d’Armes del Govern Militar s’han donat cita amics fallers, les components de la seua Cort d’Honor i el President de la Junta Central Fallera, Pere Fuset per a assistir a aquest emotiu acte que ha enaltit la figura de Rocío com la màxima representant de la festa fallera.
Les falleres majors de l’agrupació de 2017 (quan Rocío va representar a la Falla Plaza de la Mercè) van començar recordant cada acte que Rocío va viure com a Fallera Major de València. Amb les seues emotives paraules els sentiments van començar a inundar la sala. Després van ser els seus companys, però de 2018, la seua Cort d’honor la que li van dedicar unes paraules enaltint la seua gran labor com a màxima representant del món faller, van ser molts els moments viscuts juntes en un any que mai oblidaran.
Com a amfitrió i representant a tota l’agrupació, el seu president, Miguel Guillot, ha sigut l’encarregat de fer-li lliurament a la gran protagonista del màxim reconeixement de l’agrupació, la seua insígnia d’or. Tot seguit van ser les paraules del mateix Guillot i de Pere Fuset les que van fer que a Rocío els costara contindre les llàgrimes.
Finalment va ser la mateixa Rocío la que va prendre la paraula per a agrair el reconeixement que se li estava dedicant per les 13 comissions de la seua Agrupació.
En finalitzar tots els presents van voler tindre la seua fotografia de record d’aquesta cita tan especial en la qual han volgut acompanyar a Rocío Gil qui per sempre donarà nom a les falles de 2018.