Bunyol premia el consum en els bars i restaurants de la localitat amb un sorteig per a pujar al camió de la Tomatina 2017

0
128

Les regidories de Turisme i Tomatina de Bunyol llancen la campanya “El Dia de l’Hostaleria” tots els dimarts, per a incentivar el consum en l’hostaleria del municipi.

Les regidories de Turisme i Tomatina de l’Ajuntament de Bunyol protegixen als bars i restaurants de la localitat en el “Dia de l’Hostaleria”. Es tracta d’una iniciativa d’àmbit estatal per a promoure l’assistència a qualsevol negoci relacionat amb l’hostaleria els dimarts, el dia de menor afluència de la setmana fins a la data, inspirant-se en el “Dia de l’Espectador” dels cines, que ha tingut una repercussió molt positiva en les sales de tota Espanya els dimecres, que és quan es du a terme este dia.

Esta iniciativa, a les que ja s’han sumat més de 3.500 establiments, pretén que els bars i restaurants que s’incorporen a la iniciativa, oferisquen preus rebaixats els dimarts als seus clients, para d’esta manera atraure a més gent. El “Dia de l’Hostaleria” ha estat inspirada en el “Dia de l’espectador” en els cines, on a pesar de baixar considerablement el preu de les entrades els dimecres, a l’acudir més espectadors, a a les sales els resulta rendible.

Des de les regidories de Turisme i Tomatina bunyolenses volen un poble amb servicis al veí i al visitant, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Per això, des de l’Ajuntament de Buñol es vol ajudar als negocis de la localitat, promovent la consolidació del “Dia de l’Hotaleria”. Per a ajudar a este fi, des de les regidories de Turisme i Tomatina, es van a sortejar dos places en el camió de la Tomatina 2017. Per a participar, qualsevol persona que consumisca més de 10 euros un dimarts en qualsevol negoci relacionat amb l’hostaleria de la localitat, haurà d’enviar la factura, especificant local de Buñol, dia, noms i cognoms de les dos persones que entraran al sorteig, al correu de l’oficina de turisme bunol@touristinfo.net.

El sorteig de les dos places per al camió es farà la setmana prèvia al sorteig general. Per la seua banda, Rafael Pérez, alcalde de Bunyol i responsable de Tomatina, i Manuel Sierra, regidor de Turisme de la localitat, s’han mostrat esperançats perquè esta mesura, “ajude a posar una pedra més, per a la construcció de Bunyol com a destinació turística gastronòmica de referència, de l’interior de la Comunitat Valenciana”.