La Casa Ronald McDonald, al costat de la signatura d’indumentària Amparo Gálvez, repartirà mocadors solidaris per València el mes de març

0
328

La casa Ronald McDonald presenta una iniciativa solidària. Aquesta associació -que des de la seua arribada a València ha estat vinculada amb les Falles- no vol passar per alt aquest mes de març, on per segona vegada consecutiva no hi haurà festa fallera.

En aquest cas, duu a terme una iniciativa, de nou, solidària al costat de la signatura d’Indumentària Amparo Gálvez, que és la impulsora d’aquest projecte. En temps de crisi per a les empreses d’indumentària valenciana en general i els sectors vinculats al món de les Falles que estan passant una difícil situació provocada per la Covid-19, aquesta empresa ha volgut ajudar la Casa Ronald McDonald, malgrat la dificultat que està vivint el sector.

Amparo Gálvez, al costat del seu gerent Ana Belén Sastriques, vol inundar València al costat de la Casa Ronald McDonald de mocadors fallers. A més, els diners recaptats anirà destinat a aquesta associació. Aquesta bonica iniciativa arriba en moment de dificultat per al sector de la indumentària i per al món de les Falles. Per això, cal recordar que la societat fallera sempre ha sigut, és i serà solidària. No obstant això, donada les circumstàncies, les comissions falleres han disminuït els seus actes solidaris ja que no poden realitzar esdeveniments en els seus casals. Així doncs, aquesta signatura d’indumentària ha apostat per a no perdre el senyal d’identitat del món de les Falles i poder ajudar d’una altra manera.

Finalment, la dissenyadora Ana Belén Sastriques va ser la promotora de la bufanda fallera, que va ser una revolució a València com un complement fora de la indumentària valenciana. Amb aquesta nova iniciativa, l’objectiu és revolucionar la societat fallera a través de la solidaritat i el sentiment faller.