Adrián Rodríguez – Barbero de la foguera Diputació Renfe és la nova banderola de la Federació de Fogueres

0
246

Adrián Rodríguez – Barbero Pérez, de la foguera Diputació Renfe, serà la nova banderola de la Federació de Fogueres de Sant Joan. Adrián té 12 anys i ha sigut triat per sorteig entre 4 xiquets que aspiraven a aquest càrrec del qual avui s’ha acomiadat Iván Gómez Villalva, l’antiga banderola.
L’assemblea infantil, a la qual han assistit els presidents infantils i els delegats de cada comissió, ha començat amb l’informe de la presidenta, Toñi Martín – Zarco Marín, qui ha destacat els principals actes que tindran els xiquets de la festa durant enguany. Entre ells, visites al MARQ, Museu de Pesebres, Museu de l’Aigua, Parc de Bombers, Castillo de Santa Bàrbara etc.
Els infantils tindran altres activitats com a tallers de primers auxilis, cursos de pirotècnica o el Dia de l’Arbre. Enguany com a novetat, les dames infantils tindran una jornada de convivències, com tenen els presidents o candidates. Com en anys anteriors, els xiquets tindran el seu particular Fogueres en Nadal, el 20 de desembre.