La Cort d’Honor infantil visitarà S2 Grup per aprendre a utilitzar de forma segura la tecnologia

0
147

Demà divendres 13 de setembre a les 18.00h, la Cort d’Honor de la Fallera Major infantil de València visitarà les instal·lacions de l’empresa de ciberseguretat S2 Grup (C/Ramiro de Maeztu, núm.7, València) per a realitzar una sessió de ProtecIT.

Es tracta d’un projecte desenvolupat des de fa més de 10 anys per S2 Grup amb l’objectiu de formar i conscienciar a les famílies sobre l’ús adequat dels dispositius connectats a Internet, els riscos que poden trobar-se, els perills que poden aguaitar-los i formes de ciberprotegir-se.

D’aquesta forma, l’equip d’experts de la companyia de ciberseguretat organitzarà un taller molt divertit i pràctic en el qual les xiquetes coneixeran com evitar ser víctimes dels ciberassetjadors i així incrementar la seua protecció quan utilitzen telèfons intel·ligents, tablets, ordinadors o xarxes socials.

L’objectiu de ProtectIT és, a través de la formació, incrementar el nivell global de la ciberseguretat i disminuir el risc d’incidents relacionats directament amb un dels components clau en aquesta matèria que són, precisament, les persones. Per a això, entre altres mesures, Cort d’Honor coneixerà situacions impactants però quotidianes, que cridaran la seua atenció sobre comportaments de risc, les seues conseqüències i la influència que aquests tenen sobre la ciberseguretat.