La Falla Na Jordana no participará en la “Festa per a tots”

0
522

La Falla Na Jordana no participarà en la ‘Festa per a tots’ d’enguany, el col·lectiu decideix prioritzar el seu “Tirant de Lletra”.

Una de les comissions fundadores de la Federació de Falles de la Secció Especial, Na Jordana, no participarà en la ‘Festa per a tots’ d’enguany. La raó fonamental és l’actual situació sanitària, i més concretament la defunció de persones vinculades amb aquesta comissió fallera per causa de la pandèmia.

Però a més, enguany la ‘Festa per a tots’ coincideix en dates amb l’organització del XX Tirant de Lletra, la lectura multitudinària de la novel·la clàssica Tirant lo Blanc organitzada per Na Jordana. Enguany, la convocatòria es desenvoluparà d’una manera diferent, també per causa de la Covid-19, encara que les dates seran semblants a les d’altres anys: del 2 al 9 d’octubre.

I per si no fos prou, existeix una altra raó més: la reconstrucció del centre de la falla, que va haver de cremar-se per no poder-se desmuntar i guardar. En data d’avui, encara no s’ha pogut acabar, i el termini es va escurçant. Com la falla serà la mateixa que es va proposar en 2020 serà la mateixa en 2021, els fallers i falleres de la comissió veuen innecessari tornar a presentar el mateix projecte del qual, a més, no se sap si s’acabarà del tot.

Tirant de Lletra

“Tirant de Lletra” tindrà lloc el 3 d’octubre a les 12 del matí. Cal recordar que, com aquest mitjà també avance en el seu moment, aquesta comissió ha rebut una col·laboració municipal del area de festes per aquesta activitat per motius del COVID de 13.500€.