La Falla Av. Burjassot – Pare Carbonell vol deixar empremta en la seua Setmana Cultural

0
622

“Beniart” tindrà lloc del 25 al 30 de setembre en la comissió.

El dilluns 25 de setembre, a les 20 hores, s’inaugura l’exposició “Deixant Art en Benicalap” en la que es podran veure obres dels artistes Eva Mª Cuerva, Ángel M. Gálvez, Elena Lliso, Miguel A. Herrea, Silvia Tester, Enrique Panach i Lorena Fotográfos.

A continuació, es donaran a conéixer els projectes per a les Falles 2018 que seran realitzats pels artistes Vicent Maldonado i Rubén Arcs.

La jornada conclourà amb un brindis per part dels màxims representants de la comissió i un vi d’honor per als assistents.

El dimarts 26, a les 20 hores, l’escultora Eva Mª Cuerva oferirà un taller d’escultura i modelatge que serà un autèntic espectacle per als sentits.

El dimecres 27, a les 20 hores, es realitzarà una exhibició de West Coast Swing, un ball que naix en la Costa Oest d’USA i que està causant furor en tota Europa.

El dijous, a les 20 hores, el mestre Jesús Buenafé oferirà una masterclass d’escacs per a majors i xicotets.

El divendres, a les 19 hores, hi haurà una gynkana infantil de jocs populars. A les 20 hores, el “Benitapa” servirà per a reposar forces amb la celebració de la II Fira del Vi i la Tapa. I a les 23 hores donarà començament el campionat de pòquer.

Finalment, el dissabte 30, a les 10:30 hores hi haurà un esmorzar en el casal per a prendre forces perquè a les 11:30 hores començarà la I Volta Ciclista pel nou anell ciclista de la ciutat. A les 14:00 hores hi haurà una degustació de paella solidària (un plat de paella per un quilo d’aliment no perible o producte de neteja). A la nit, en acabant de sopar es realitzarà la tradicional firma de contractes amb els artistes fallers, i el monòleg a càrrec del gran Piter Pardo posarà el punt final a esta setmana cultural.