La Falla Blanquerias i Aspanion, xiquets amb càncer Organitzen amb el MuVIM la “II Marató de la il·lustració”

0
825

Amb el suport del MuVIM i la Diputació de València, la comissió fallera del barri del Carmen i Aspanion organitzen una activitat per als més xicotets, orientada a finalitats solidàries.
El pròxim 20 d’octubre en les instal·lacions de MuVIM, més de 100 xiquets podran gaudir d’una activitat única. A través de l’aprenentatge de tècniques de dibuix i il·lustració, artistes de reconegut prestigi transmetran la importància de considerar la malaltia com un parèntesi en la vida dels xiquets, que els obliga a suspendre temporalment les seues activitats, però que #això no interferirà en el seu desenvolupament personal, intel·lectual ni social.
Els xiquets gaudiran elaborant treballs únics, que serviran d’inspiració als il·lustradors i artistes fallers per a crear obres originals que més endavant seran exposades i subhastades. Els fons recaptats després de la subhasta aniran destinats a Aspanion, xiquets amb càncer.
L’activitat és gratuïta i està destinada a xiquets entre 5 i 14 anys. Les inscripcions es realitzaran fins a completar aforament en: inscripciones.blanquerias@gmail.com