La Falla de la Plaça de Torrent elige a sus máximas representantes para 2022

0
518

La Comissió número 1 del cens a Torrent va revelar aquest divendres qui seran els seus representants per a l’exercici 2022. Esperant que se celebrés la setmana Fallera fa quinze dies, és de les poques falles a la ciutat, que encara no havien revelat el secret.

En un emotiu acte als peus de la Torre, els fallers de la Plaça van poder conèixer el nom dels seus màxims representants. La jove, Anna Mora Miquel serà la Fallera Major per a 2022, Lorena González Andreu serà la seva Fallera Major Infantil, qui estarà acompanyada per Samuel Quintanar Mora, com a President Infantil. Els tres, presents en l’acte, van rebre la felicitació de la presidenta, Lorena Andreu Guillem en nom de tota la comissió.

L’acte també va servir per a acomiadar-se dels qui han estat les màximes representants de la comissió en els exercicis 2020 i 2021, Pepa Mora Puig i Lucía Mora Cano. Ambdues van poder celebrar fa quinze dies, per fi, la seva setmana fallera, aconseguint per primera vegada en molts anys, guanyar el Primer Premi de Secció Especial en el monument infantil, obra de Pedro Rodríguez.

Els nous representants de la Falla de la Plaça, Anna Mora, Lorena González i Samuel Quintanar, al costat de la Presidenta Lorena Andreu, van exercir anit els seus nous càrrecs en el comiat de les Falleres Majors de Torrent 2020-2021, Alicia Pallardó i Sandra Peris, en l’Hort de Trénor.

La Falla de la Plaça de Torrent, afronta aquest exercici 2022 amb molta il·lusió i com en els últims anys, apostant pel monument. Per a la falla gran, repeteix Fer Març i per al monument infantil, la Plaça ha apostat per Jose Gallego, qui ha tornat a guanyar el primer premi amb la Falla Convent Jerusalem en 2021.