La falla Doctor Collado recapta 2.500 euros en els Jocs Solidaris

0
273

Doctor Collado recapta 2.500 euros en els Jocs Solidaris que es donaran a sis centres ocupacionals

La jornada va ser un complet èxit de participació i assistència, aconseguint-se el principal objectiu de l’esdeveniment que és donar difusió al treball que realitzen els alumnes i usuaris dels sis centres ocupacions de persones discapacitades.

A més, van participar Creu Roja realitzant activitats per als més xicotets, l’associació AVAFI i la falla Munte Pietat de Xirivella que va instal·lar un stand per a donar a conèixer la seua iniciativa solidària ‘Trosses Rosa’.

Així, la tabalà de l’Associació Cultural Valçaina i la dansà de la Fallera Major de València, Raquel Alario, al costat de la seua Cort d’Honor, van atraure a una gran quantitat de públic.

Açò va permetre que entre el bar, la tómobola i la paella solidària, tot açò organitzat, per la comissió, es recaptaren un total de 2.550 euros durant tota la jornada (sense explicar les vendes en els llocs instal·lats per cada centre).

A aquesta quantitat caldrà afegir el que es recapte en la rifa de les dues teles donades per Mariam Indumentarista/Els Barraques, un sorteig que es farà en la pròxima presentació de la falla. El total del recaptat (els 2.550 euros més la rifa) es donarà als centres ocupacionals.

Els centres participants van ser els següents:

C.O. La Torre-València
C.O. Llum Verda-València
C.O. Els Serrans-Villar del Arzobispo
C.O. Koynos-Godella
C.O. Tola-Silla
Associació Bona Gent-València.