La Falla Félix Pizcueta – Cirilo Amorós mostra els seus projectes 2019

0
649

La Falla Félix Pizcueta – Cirilo Amorós, ensenya els seus projectes per a les Falles 2019, en els quals han posat de nou la seua il·lusió i esforç.

Malgrat que actualment són una comissió xicoteta, recorden que tenen més de 125 anys d’història i per #això seguin centrant-se en plantar bones falles en la seua demarcació com antany.

Per quart any consecutiu han decidit comptar per a la falla gran amb l’artista d’Alzira, Ferni Llopis Torres, que tan bons resultats ha portat a la comissió en aquests últims anys. Sota el lema “Contes” la falla comptarà amb un món de fantasia, de prínceps i princeses, amb el qual esperem arribar molt alt en la secció Quarta A.

“Terra a la vista” és l’aposta de Ximo Martí Fernández per a falla infantil que militarà en la secció 12a. Per segon any consecutiu l’artista del **Cabañal donarà color a la nostra demarcació amb una falla molt infantil i mediterrània.

Els amics de Félix **Pizcueta – Cirilo Amorós **aprobechan la visita als tallers per a enviar els seus projectes i al seu torn esperen que arriben prompte les #falles2019.