La Falla Josep Maria Bayarri Los Isidros es reinventa després del Covid

0
177

Aquest diumenge 13 de Desembre de 2020, en la comissió Josep Maria Bayarri Els Isidros, els màxims representants de la falla han fet lliurament a tota la comissió d’un “Lot Nadalenc”. Així, Maite Buforn Pérez, fallera Major 2021, María Bizarraga Aranda, fallera major Infantil 2021 i Fran Bizarraga Aranda, President Infantil 2021, han lliurat a tota la comissió del seu corresponent Lot Nadalenc. Una iniciativa que va sorgir davant la impossibilitat de dur a terme el tradicional menjar de Nadal, que sol realitzar-se per aquestes dates.

Des que es va iniciar el confinament, al març de 2020, aquesta comissió ha lluitat per mantenir viva la flama de l’esperit faller. Per això, han anat realitzant activitats, algunes virtuals i altres presencials, sempre que les mesures sanitàries ho han permès. Per exemple, la delegació d’infantils i juvenils va dur a terme diverses activitats online, com a vesprades de jocs o tallers per a crear samarretes amb la tècnica de Tie-dye.

En aquest sentit, el dissabte 10 d’Octubre van celebrar la imposició de bandes al seu quadre d’Honor: Maite Buforn, Maria Bizarraga i Fran Bizarraga. A més de dur a terme un concurs de disseny de màscares, tant infantils com per a adults, en el qual tota la comissió va decidir quines serien les màscares guanyadores que actualment s’estan elaborant per a tots els que les han sol·licitades. Per no oblidar la seua participació en el Concurs de Junta Central Fallera, en el qual han obtingut el desè premi en la modalitat Lliure Disseny B.

La falla, que pertany al sector de Olivereta, es tracta d’una comissió jove, que va celebrar la seua 25 aniversari en 2018. Malgrat la joventut de la Falla, s’ha comptat amb la presència de dues falleres de la comissió com a part de la Cort d’Honor de la Fallera Major de València, en 2005 amb Olivia del Pes Peiró i l’any 2017 amb Nuria Olivares Robledo com a component de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València. Per part seua, Sara Larrazábal Bernal va ser triada Fallera Major Infantil de València 2019, portant la comissió pel cap alt en la història Fallera.