La Falla la Marjal es prepara per a despedir-se d’unes magnífiques festes estiuenques

0
548

La nit del dimarts 15 d’agost, a les 00:00 hores, la Falla la Marjal de Puçol posarà fi a les festes de la localitat amb la cremà del Patot realitzat, un any més, per l’artista Mario Gual.

Les festes de la platja de Puçol, organitzades per l’Associació Cultural Falla la Marjal, transcorren segons el que preveu. El mercat solidari, les discomóviles, les varietats, la música en directe, el sopar popular… garantint la diversió i entreteniment entre tots els públics.

El divendres va ser el dia gran, per la inauguració del concorregut mercat medieval, la plantà del Patot i la discomóvil, que va concentrar als més jóvens i es va assegurar de que la nit quedara adornada per uns quants “ballotejos”.

El 12 d’agost, a les 23 hores, la discomóvil de la falla clausurava la jornada en el parc principal de la platja; el 13, va haver-hi una festa infantil a les 18:30 hores i una sessió de DJ a les 21 hores, també a càrrec seu.

El dia 14, en la Plaça de la Rosa dels Vents, està programat el típic “sopar popular” on se sortejarà un pernil entre els assistents. La nit acabarà amb ball i una discomóvil.

El 15 d’agost es durà a terme la cremà del Patot de la Falla La Marjal després de l’espectacle del Grup Elit i la discomóvil.

Es tracta del sèptim any en què el col·lectiu prepara la seua programació en la platja. La presidenta ha recalcat el paper que juguen estes festes en l’activitat d’esta zona del municipi i ha comentat que, amb l’ajuda de tot aquell que vullga col·laborar, “ens agradaria recuperar en un futur activitats com a Moros i Cristians, els passes de models en què participava la gent amb la seua roba o el dia dels xiquets, en el que vam portar un programa de ràdio”.