La Falla Marquès de Montortal Berní i Català canvia el seus tradicionals premis Berni per un esdeveniment per a donar sang

0
73
Font: Falla Marquès de Montortal Berní i Català

Tradicionalment octubre és el mes dels Premis Berni. Uns premis nascuts des de la base de la festa, per a premiar a la divulgació i difusió de les Falles i les tradicions valencianes. No obstant, a causa de la situació sanitària que estem passant, no ha estat possible organitzar-los ni celebrar-los en la seua data habitual, per això treballen per intentar, a llarg de l’exercici, poder realitzar-los o fer alguna cosa simbòlica en aquest any tan especial.

La Falla no ha pogut realitzar els seus tradicionals premis però sí ha volgut notificar que dijous que ve 8 d’octubre, en el seu casal situat al carrer berní i català número 9 baix, en l’horari de 17:00h a 20:30h, el centre de transfusió de la CV organitza una donació de sang, amb totes les mesures de seguretat requerides per les autoritats sanitàries. Així animen als ciutadans a donar sang exposant que: “Ara més que mai et necessitem, és un petit gest que salva vides.”