Naix “eDUCarte” el programa educatiu de la Falla del Duc

0
372

La celebració del 50 Aniversari de la seua comissió infantil suposa per a la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals un al·licient afegit al seu ja de per si extens calendari d’activitats. D’ací que es creuen iniciatives noves que potencien, no sols l’activitat festiva, sinó també la convivència i el que, sens dubte és el més important; els estudis dels seus fallers en edat escolar.

L’ajustada agenda dels seus components infantils fa que passen moltes hores en el casal pel que és primordial aprofitar el temps. Després de l’experiència del passat exercici, en el que es combinaven els assajos amb la realització de les seues tasques escolars, l’acabada d’anomenar Delegació d’Infantils ha creat un extraordinari programa educatiu davall el nom de “eDUCarte” dirigit a tots els components de la comissió infantil.

Pilar Vaquero i Carlos García són els seus creadors i responsables, Delegats i professors de primària que d’esta manera unixen les seues dos autèntiques passions; les falles i l’educació infantil. Amb ells, un equip de col·laboradors que assistixen a estos tallers per a l’orientació i la formació escolar a fi d’ajudar als més xicotets a estudiar, fer els seus deures i preparar els exàmens de forma personalitzada i gratuïta. Tot un luxe que ha tingut una gran acceptació entre els “Nanos del Duc” i molt especialment entre els seus papàs.

“eDUCarte” naix amb la intenció de perdurar en el temps i es convertix així en pionera en este tipus d’activitats en la festa fallera i en el gran projecte educatiu de la Falla del Duc en la celebració de les Bodes d’Or de la seua comissió infantil.