La Falla Bisbe Amigó Cuenca presenta els seus projectes 2019

0
253

Bisbe Amigó revela els projectes d’Arturo Vallés i Gonzalo Rojas per a les Falles 2019

Els artistes Arturo Vallés i Gonzalo Rojas han presentat aquest divendres, 30 de novembre, els projectes que es plantaran en les pròximes falles en la Falla Bisbe Amigó Cuenca.

Després del segon premi aconseguit les passades falles, Arturo Vallés torna a la plaça amb la il·lusió renovada i ganes de fer gaudir a tota la comissió.

“Circus”, que competirà en Primera B, és el lema del projecte adult que està elaborant Vallés en el seu taller. Com l’any passat, l’esbós d’aquesta falla ho ha dissenyat Alejandro Santaeulalia. D’igual manera, el guió és a càrrec de Miguel Prim, la pintura és obra de Paco López i la maquetació digital és treball d’Eva María Cuevas i Vicente Maldonado.

Per part seua, Gonzalo Rojas s’estrena com a artista infantil, un repte il·lusionant ja que la primera categoria de falles infantils mai és fàcil.

“Som Riure”, lema que porta la fallita infantil tracta “dels tipus de riure, de somriure”, ha explicat l’artista. “Tot el concepte va en la direcció del somriure”, ha afegit.

Així mateix, el guió del projecte infantil ha sigut elaborat per Teo brunert, l’estructura artística és cosa de Llorenç Escrivà i la pintura correrà de la mà de Manu Rojas.

A més, els encarregats dels acabats, la decoració i l’estructura són l’equip compost per Mercedes Talbo, David Vinaròs i Daniel Vinaròs.

Calendari pirotècnic strong>

De la mateixa manera, en l’acte també s’ha exposat el calendari pirotècnic que es desenvoluparà del 16 al 19 de març.

Juanma Mirón, pirotècnic de **Pirovalencia, ha anat explicant que des del 16 al 19 març es dispararan mascletàs. I que la del dia de San José tindrà pinzellades de digitalització a l’inici i final.
A més, ha assenyalat que com a preàmbul a la cremà major es dispararà una mascletà mixta.