La Fallera Major de Carlet 2017 lluirà joies d’ Agustín i Amaia Orfebres

0
1139

Aquest cap de setmana en La Casa de Cultura de Carlet es va exhibir l’exposició amb els adereços, pintes, complements i vestit de valenciana que lluirà Vicky Martínez Bernal, la segona Fallera Major de la ciutat en la història de les falles de Carlet, en el present exercici 2017.

Vicky lluirà el dia de la seua presentació un amanisc de xanglot, propi del segle XIX, en perla conreada i amb bany d’or enfilat amb perla de mostacilla i una gran varietat de grandàries de perles des de 1mm fins a 5mm. El collaret i la polsera d’un centre i 7 voltes de perla fina de 3,5mm de diàmetre i l’agulla de mantilla s’ha elaborat a joc de l’amanisc.

Les pintas són cisellades i repujades a mà amb bany d’or, el vorell és barroc combinat també amb galeta i el centre de la pinta té l’escut de la Junta Local Fallera de Carlet, un treball delicat apropiat per a l’ocasió i en exclusivitat per a Vicky Martínez Bernal, la Fallera Major de Carlet 2017.

En l’acte van estar presents el president de la Junta Local Fallera de Carlet Vicente Pobles, l’alcaldessa de la ciutat Mª Josep Ortega i La Cort d’Honor Mª Jose López Estarlich, MªLuisa Rodríguez Reig, Xelo Martínez Perelló i Cristina Moreno Hernández.

L’acte també va comptar amb la presència de Maite Casas, la Fallera Major de la ciutat de l’exercici 2016 i primera fallera major de la ciutat de la història de les falles de Carlet.

Abrigada en tot moment pels seus pares i gran part de la seua comissió, Vicky té per davant un any emocionant i ostentarà amb orgull el seu càrrec ja que és un son fet realitat.