La Fallera Major de València participarà en la processó del Divendres de Dolor

0
643

La Clavaria de la Corporació Armada de Granaders de la Verge dels Dolors de la Parròquia de La nostra Senyora dels Àngels del barri del Cabanyal de València ha decidit nomenar a la Fallera Major de València 2017, Raquel Alario, Clavariesa d’Honor de 2018, seguint la decisió adoptada en 2016 de fer efectiva aquesta decisió amb la Fallera Major Sortint, al seu torn nomenar al portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València i a la Comunitat Valenciana, el polític valencià Fernando Giner Grima, com a Granader d’Honor de 2018.

El president de la corporació, Jorge Simó, i el responsable de la clavaria, José Manuel Benaches, van lliurar el nomenament a Raquel Alario en el seu domicili, en companyia de la seua família, i qui ho ha acceptat gustosament.

Ella ho ha agraït per ser el primer que rep una confraria de la setmana santa valenciana i d’una entitat tan característica i única a més de que es va mostrar interessada per la història de la corporació, de la clavaria i de les celebracions de la Setmana Santa Marinera. cal recordar que Raquel Alario pertany a la Germanor del Sant Sepulcre de Gandia igual que altres components de la seua família.

L’entitat de la setmana santa valenciana també té previst convidar a la directiva de la Germanor del Sant Sepulcre de Gandia a participar en la processó del Divendres de Dolor perquè acompanyen a Raquel Alario en aqueixa jornada.

Giner serà Granader d’Honor en un any que en la corporació és també Clavariesa d’Honor la Fallera Major de 2017, Raquel Alario, i el Mestre Major del Gremi de Sastres i Modistes, Fran Tochena, serà l’encarregat d’obrir el Besamanos de la festivitat el dia de la Verge dels Dolors, el 15 de setembre.

Demà Divendres de Dolor, 23 de març, en la parròquia de La nostra Senyora dels Àngels del Cabanyal en la missa de la corporació i posteriorment, participarà en la processó de la corporació i assistirà a diversos actes durant la Setmana Santa Marinera de 2018.