La Federació de Falles de 1A ajorna la “mostreta” prevista

0
190

Les falles de la secció de plata no podran realitzar la seua Presentació de projectes com tensió previst el pròxim cap de setmana els dies 16,17 i 18, ja que mutu acord amb el Corte Inglés, després dels brots sorgits en els últims dies a la ciutat de València.

La idea és ajornar l’esdeveniment previst però no cancel·lar-lo ja que totes dues parts tenen la intenció de portar-lo acaba tan prompte com es puga garantir la seguretat de tots els assistents.

Així doncs aquest segon cap de setmana faller han esperat després d’una “Festa per a Tots” haurà d’esperar de moment, però mentrestant podràs gaudir de tota l’activitat que des de la pròpia Junta Central Fallera realitza els seus diferents campionats.

Cert és que, en aquest cas i després de la suspensió, queda una vegada més en l’aire la comparació que hi ha entre les falles d’especial i de primera, ja que la secció d’or si que va rebre una subvenció de la regidoria de festes amb un import de 9000€ per a realitzar l’esdeveniment de la seua Presentació de maquetes a més d’estar exempts de lloguer de la zona de l’embull durant el cap de setmana.

De moment, la federació de la secció de plata encara està a l’espera de qualsevol tipus d’ajuda pública per a poder realitzar aquest acte.