La Federació Junta Fallera de Sagunt celebra la primera reunió de presidents infantils

0
270

El Museu Faller de la Federació Junta Fallera de Sagunt ha acollit esta setmana la primera reunió de presidents infantils que esta entitat cultural de la comarca ha dut a terme en tota la seua història. En esta ocasió van acudir a esta trobada els representants infantils dels últims exercicis de les comissions falleres del Camp de Morvedre que van viure, durant una vesprada, la qual cosa suposa estar present en una reunió d’este tipus.

La reunió va estar encapçalada pel president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos, i també van estar en la mateixa els vicepresidents i resta de membres de la directiva d’esta entitat així com la regidora de Cultura Popular, Remei Torrent. En esta trobada els representants infantils van poder fer arribar als màxims responsables de la Federació Junta Fallera de Sagunt les seues inquietuds i propostes sobre la festa josefina en la comarca.

Este acte va concloure, com també sol fer-se en l’última reunió de l’any que es té amb els representants adults, amb un brindis per les festes nadalenques i el nou any en què van participar tant els presidents com les Falleres Majors Infantils i en el que també va estar present la màxima representant de la festa josefina, Ana Isabel Daurat Capsí, i la seua homòloga adulta, Raquel Martín Genovés, així com les integrants de la Cort d’Honor infantil.