La FSMCV i l’Agència Valenciana de Turisme creen una comissió per a potenciar les Societats Musicals com a oferta turística

  0
  383

  Avui s’ha reunit amb el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, amb l’objectiu de situar a les Societats Musicals en l’agenda turística de la Comunitat.

  La FSMCV ha felicitat a Marga Landete per la seua incorporació com a nova directora general adjunta de Música i Cultura popular valenciana de l’Institut Valencià de Cultura, qui ha destacat la importància de les Societats Musicals a la Comunitat i el compromís d’un ràpid treball en comú.

  El president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), Pedro Rodríguez, i la col·laboradora de la Junta Directiva de la FSMCV, Amparo Máñez, s’han reunit aquest matí amb el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, amb l’objectiu de situar a les SSMM en l’agenda turística de la Comunitat.

  La FSMCV i l’Agència Valenciana de Turisme han acordat la creació d’una comissió específica per a potenciar les Societats Musicals (SSMM) com a oferta turística de la Comunitat.

  En aquesta trobada s’ha insistit en la importància que els Ajuntaments donen rellevància a les seues SSMM dins del seu programa turístic i cultural.