La Germanor del Santíssim Crist del Salvador lliura la seua I Beca Escolar Solidària Crist del Salvador

0
186

El president de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera, Pep Martorell, ha estat present en la seu de la Germanor del Santíssim Crist del Salvador en el lliurament de la I Beca Escolar Santíssim Crist del Salvador, un acte solidari que en aquesta primera edició va correspondre al col·legi públic CEIP Els Arenes.
El president de la Germanor, Juan Vicente Badía, ha destacat la intenció dels components de la Germanor i dels clavaris del Crist del Salvador, d’instaurar aquesta iniciativa en el programa d’actes de la setmana cultural en honor al patró del Cabanyal i que aquesta tinga una continuïtat ja que, “com a membres de la Setmana Santa Marinera i com a confrares de la Germanor del Santíssim Crist del Salvador hem de fer un pas més i, d’igual forma que el Crist, Patró del Cabanyal, és una mica de tots, la nostra responsabilitat és compartir el que tenim entre els col·lectius més necessitats del barri”.
Per part seua, el president de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València, Pep Martorell, ha felicitat la Germanor del Santíssim Crist del Salvador pel que ha qualificat, una iniciativa excel·lent “que plena d’orgull a la Setmana Santa Marinera i que converteix avui en un dia gran”.
Lola Prima, professora i secretària del CEI Els Arenes, que ha sigut la persona encarregada de rebre la Beca Escolar, ha agraït la recepció d’una beca que “serà utilitzada per a ajudar escolars que no disposen de mitjans a oferir-los l’oportunitat de completar la seua educació”.
El programa d’actes de les celebracions en honor del patró del Cabanyal continuaran el divendres 8 de novembre, amb el concert del Cor Universitari Sant Yago de València, una agrupació coral sense ànim de lucre fundada en el si del Col·legi Major Santiago Apòstol de la Universitat de València en 1968. Dirigit pel Mestre Pau De Luis Alba, en la Parròquia de La nostra Senyora dels Àngels després de la celebració de la novena.
Els actes en honor al patró del Crist del Salvador conclouran el diumenge 10 de novembre amb el volteig general de campanes, la celebració d’una Solemne Missa a les 12.00 h. i la disparada d’una “mascletà” a càrrec de la Pirotècnia Germans Caballer.
A la vesprada, a les 18.00 es procedirà a l’exposició de la imatge del Santíssim Crist del Salvador, la Solemne Missa i la processó en la qual els veïns acompanyaran la imatge del patró del Cabanyal pels carrers de la feligresía de la Parròquia de La nostra Senyora dels Àngels.