La imatge pelegrina de la Mare de Déu visita algunes falles de la Gran Via

0
648

La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats va començar ahir, divendres, la seua visita a la parròquia del Sant Ángel Custodie de València amb motiu de la celebració del 75 aniversari de la seua fundació.
Aquesta visita “és un dels actes que hem organitzat amb motiu del 75 aniversari, entre ells la missa solemne que va presidir el mes passat el cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, i des de la parròquia convidem a tots a acollir a la Verge en la seua corazón i demostrar-li el seu amor”, ha indicat el rector Miguel Díaz.
La pelegrina va arribar a la vesprada a la parròquia, situada en el carrer Regna Donya Germana, 37, de València, on va ser rebuda pels sacerdots, fidels, associacions i comissions falleres del barri i on va tenir lloc una vigília de benvinguda i oració davant la imatge.
El dissabte ha tingut lloc ofrena dels xiquets a la Verge, així mateix, a la vesprada, a tingut lloc la processó amb la imatge que, després d’eixir de la parròquia, recorrio els carrers Salamanca, Mestre Racional, Císcar, Borriana, Joaquín Costa, i Conde Altea fins a Jacinto Benavente, visitant la imatge els diferents casals fallers.
(AVAN)