La imatge pelegrina de la Verge recorrerà els hospitals

0
648
Font: AVA

Els actes en honor a la Verge dels Desemparats han quedat oficialment suspesos pel Bisbat i l’Ajuntament de València com s’esperava, però fan una crida per a celebrar els actes evangèlics a porta tancada. A més, totes dues institucions no perden l’esperança de desenvolupar actes com la dansa o la processó pròximament, actes multitudinaris que tindran lloc al carrer quan passada la pandèmia i es complisquen totes les mesures de seguretat pertinents.

No obstant això, la patrona recorrerà tots els hospitals de la ciutat de València, una petició dels Seguidors de Verge -que realitzaven des del principi de la pandèmia-, i que, finalment, sembla que veurà llum verda per part de les autoritats perquè es porte acabe a partir de l’aixecament de l’estat d’alarma.

Amb això, una vegada més, el col·lectiu de Seguidors de la Verge dels Desemparats continuen realitzant aqueixa labor tan important de manera altruista durant tot l’any a acostar la verge a tots els llocs que racons on la sol·liciten.

Per això, compliran amb la seua funció i acostaran a la Verge dels Desemparats als més necessitats, qui, en aquest cas, seran les persones malaltes que es troben als hospitals. Al seu torn, aquesta visita serà també com a mesura d’agraïment per a infermers mèdics i sanitaris per la labor realitzada.