La InterAgrupació entrega els VIII Premis Pepe Monforte

0
414

En la sala d’actes de l’Ateneu Mercantil de València, es va celebrar la nit del dijous 17 de novembre l’entrega de la VIII edició dels premis PEPE MONFORTE.

A l’acte van assistir els presidents de les agrupacions que componen la Interagrupació, la Fallera Major de València, Raquel Alario i la seua Cort d’Honor, Rosa Oliete, Viuda de Pepe Montfort, el president i secretari de la JCF, Pere Fuset i Pepe Martínez Tormo, els regidors de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, Félix Crespo, Amparo Picó i Carlos Galiana, el delegat territorial de l’ONZE José Manuel Pichel, els delegats de la pirotècnia Accitana María Angustias de Granada, la presidenta de l’Ateneu Mercantil Carmen De Rosa, presidents de la Federació d’Especial i la Federació de 1a A, representants d’altres entitats i nombrós públic.

Un any més es va rendir homenatge a la figura de què fora president d’esta institució Pepe Monforte, gran defensor de la nostra festa i de la cultura valenciana. L’acte, conduït per Pepe Pastor, president de l’agrupació del Marítim, i presidit per la fallera major de València, Raquel Alario, el president de la interagrupació, Jesús Hernández Malnoms, i la viuda de Pepe Monfote, Rosa Oliete, va començar amb un vídeo en record de Pepe, a continuació va tindre lloc l’entrega del premi ONZE que atorga la interagrupació a aquelles entitats que realitzen una funció social, sent guardonada la pirotècnia Accitana María Angustias de Granada per realitzar una mascletá per a sords.

Posteriorment el secretari de l’entitat Pepe Aynat va llegir les actes corresponents a la concessió del premi col·lectiu i el premi individual que va tindre lloc el 17 d’octubre després de la pertinent votació del jurat compost pels presidents de les agrupacions.

El premi col·lectiu va recaure en l’Ateneu Mercantil de València pel seu suport incondicional a la festa de les falles i la seua implicació amb el col·lectiu, arreplegant el guardó la seua presidenta, Carmen Sancho de Rosa acompanyada de la junta directiva.

El premi individual va recaure a Julio Torras Simó per la seua trajectòria com a faller i la seua entrega a la festa al llarg de tota una vida, arreplegant el guardó ell mateix.

Després del discurs del president de la institució, els protagonistes van firmar en el llibre d’or i a continuació es va interpretar l’himne de la Comunitat Valenciana, donant pas al sopar que va tindre lloc amb motiu de la cerimònia d’entrega.