La Junta Local de Seguretat es reuneix per a preparar les falles

0
332

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Turís ha acollit la reunió de la Junta Local de Seguretat en la qual han participat l’Alcalde, Eugenio Fortaña, José Antonio Romero, Capità de la Guàrdia Civil Comandant del Puesto de Llíria; Manuel Jesús Vázquez, Tinent del Puesto de Xiva de la Guàrdia Civil; José García, de la Subdelegació de Govern; César Ochoa, Cap Provincial de l’Administració Autonòmica; Carlos Ordóñez, Sotsinspector; Raúl Morales, Cap de la Policia Local de Turís; i Mª Ángeles Merino, Cap de la Unitat de Coordinació de Violència contra la dona.

Un dels principals temes a tractar ha sigut el de preparar el dispositiu per a garantir la seguretat i el normal desenvolupament dels actes fallers que tindran lloc del 23 al 26 de març per als quals s’espera una gran afluència de públic. La multitudinària ofrena, els focs d’artifici i les revetles en les diferents demarcacions atrauen un gran nombre de persones a les quals cal donar una cobertura de seguretat.

En el transcurs de la reunió, presidida per l’alcalde, Eugenio Fortaña, s’han analitzat també les dades de criminalitat i esclariment de fets delictius destacant que la línia de col•laboració mantinguda entre les diferents administracions ha permés un descens progressiu de la delinqüència i un augment dels casos resolts.

Al mateix temps s’han revisat i analitzat els protocols de violència de gènere i seguretat en l’àmbit escolar on l’Ajuntament de Turís s’està adherint a tots els protocols de col•laboració que des de les diferents administracions es proposen en aquestes matèries.