XXV aniversari de la Junta Local Fallera de Torís

0
627

Després d’un sopar de germanor en la plaça Vicent Ribes, amb prop de quatre-cents assistents, es va celebrar un acte en el qual es va reconèixer la labor de tots els que al llarg d’aquests anys s’han vist involucrats en el quefer faller de la JLF de Torís.
Eugenio Fortaña, alcalde de Torís i president nat de la **JLF, i Isabel Guaita, regidor de Cultura i presidenta executiva, van rebre en l’escenari als diferents presidents, tant executius com a nats, que ha tingut la JLF en aquest temps. A partir de 1995 el serien Baldomero González, Pilar Blasco, Pilar Lozano i Eugenio Fortaña.
Especialment emotiu va ser rebre als fundadors de la JLF, els presidents de les tres falles que existien en 1992, Leocadi Ballester, de Els Barris (que no va poder assistir per motius personals), Juan Ramón Igual, de Plaça del Mercat i Sergio Algarra, de Placeta del Marquès, així com a la primera **JLF presidida per José Segura.
Per l’escenari van passar també les que han sigut Falleres Majors de la localitat al costat de les seues respectives Corts, així com els representants entrants i sortints de les cinc comissions actuals, les tres esmentades anteriorment més Av. dels Corts Valencianes i L’Antiga Fontanella.