La localitat d’Alfarp rep la visita de la imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats

0
747

Amb motiu del 25 aniversari del seu patronatge en la localitat, també acudirà a Llombai i Catadau

La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats ha començat la visita de les localitats valencianes d’Alfarp, Llombai i Catadau amb motiu del 25 aniversari del patronatge de la Verge dels Desemparats a Alfarp.

La imatge processional de la Mare de Déu va arribar ahir divendres a les 19 hores a l’entrada d’Alfarp, des d’on va ser traslladada en romiatge a la parròquia Sant Jaume, que va acollir una viglia mariana a les 23 hores, segons fonts parroquials.

Aquest matí la imatge ha presidit el rés del Rosari de l’Aurora i ha visitat el cementeri d’Alfarp, on s’ha resat un respons pels difunts. Posteriorment, la imatge de la Verge dels Desemparats serà portada en romiatge fins a la parròquia Santa Cruz de Llombai, on se celebrarà una missa a les 12 hores.

Així mateix, al migdia la imatge partirà cap a Catadau, on se celebrarà una missa a les 18 hores en la parròquia Sant Pere i tornarà a Alfarp, on se celebrarà a les 20.30 hores una ofrena de flors i una processó pels carrers de la localitat.

El diumenge a les 10 hores se celebrarà una missa de campanya, després de la qual tindrà lloc un homenatge a la Verge, que serà acomiadada a les 17 hores, quan partirà cap a la Basílica.