La millor falla de totes

0
271

Les comissions han arreplegat els seus guardons en la Plaça de l’Ajuntament.

El matí del 17 de Març multitud de comissions de València es concentraven en els carrers circumdants a la Plaça de l’Ajuntament per a arreplegar els seus premis de falla.

la tribuna central estava presidida per la Fallera Major de valència, Rocío Gil Uncio, i la seua Cort d’Honor els qui rebien amb els seus millors somriures a les comissions guanyadores de les diferents seccions.A més, es lliuraven els premis de carrers il·luminats, concurs de presentacions, exposició del ninot i llibret.

Més de dos centenars de palets eren portats pels fallers cap a les seues comissions, orgullosos dels assoliments obtinguts entre artista i comissió en aquestes falles 2018, satisfacció per a molts artistes que veuen el seu esforç recompensat en eixos palets. 23 seccions de falla que agrupaven a totes les participants cercant aconseguir el més alt de la seua categoria. A més, les comissions lluïen els seus premis d’enginy i gràcia, els que són l’essència de la falla, la sàtira i l’esforç de molts guionistes que any rere any demostren els seus dots para traguera una bona crítica.

Enguany, la gran afortunada del dia ha sigut la Falla Convento Jerusalén-Matemático Martzal que ha obtingut el primer premi de la Secció Especial de les falles 2018. Els seus màxims representants acompanyats dels membres de la comissió han accedit a a el Plaz
ça amb un gran aplaudiment del públic assistent i el reconeixement de Rocio, encarregada d’entregar el palet guanyador.

Fotos: Armando Romero