La Nit a la Mar de la Gran Fira portarà música i espectacle piromusical a la Marina de València

0
206

Música i pólvora seran les claus de la Nit a la Mar de la Gran Fira de València, que continua amb la seua descentralització amb aquest espectacle que tindrà lloc aquest dissabte en La Marina. La programació musical arrancarà a les 20 hores amb música infantil i familiar per a continuar amb grups indies i pop, tots ells valencians. A la una de la matinada serà el moment de l’espectacle piromusical de pirotècnica RICASA amb la temàtica de cinema i que comptarà amb 5.200 ordres de foc, controlades per 12 ordinadors, i una durada de 18 minuts i 15 segons.

“Volem consolidar una de les novetats de la Gran Fira de l’any passat, i aprofitar al mateix temps per a posar en valor un recinte com La Marina de València, ja que és una zona d’oci en consolidació i des de l’Ajuntament, i especialment des de la Regidoria de Cultura Festiva, volem apostar per ella amb una de les festes més importants de la Gran Fira, com també vam fer en les passades Falles amb un espectacle pirotècnic”, ha exposat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, qui ha presentat en roda de premsa la Nit a la Mar, juntament amb Ricardo Caballer de pirotècnica RICASA.

“La Marina és tan gran que s’ha de fomentar que la gent de València la conega”, ha dit Ricardo Caballer, qui també ha subratllat que la temàtica de cinema permetrà “que es puga gaudir de molts més efectes” i que es vol continuar amb l’èxit de l’any passat. La Nit a la Mar començarà a les 20 hores amb el concert de Ramonets una banda de rock dirigida a un públic infantil i familiar. A continuació, a les 22 h, serà el torn de Tardor, que oferiran un concert de música en valencià, i, a les 23.30 h, el grup de pop-rock indie Polock continuarà amb la programació musical. A la una de la matinada està previst l’espectacle piromusical de RICASA, que serà la tercera cita dels focs de la Gran Fira, i que enguany incorpora una grua en la part central dels 210 metres d’amplitud que tindrà l’espectacle. Tancarà la nit DJ Pla B a partir de les 1.30 h, un discjòquei valencià amb recorregut per diferents festivals.

“L’any passat aquest esdeveniment va funcionar molt bé i per tant enguany ens plantegem el repte de millorar-ho i consolidar-ho com una de les cites temàtiques de la Gran Fira”, ha destacat el regidor Fuset, qui ha recordat el bon acolliment i la gran assistència de la passada edició. Quant a l’espectacle piromusical es recomana gaudir-ho des de la zona més pròxima al Veges-los e Vents i en la zona interior de la Marina, ja que la disparada serà des de la Marina Sud. La zona millor sonorizada serà des de l’edifici del Veges-los e Vents fins a 300-400 metres a l’esquerra d’aquest.