La “Pelegrina” participa, per primera vegada, en l’ofrena a la imatge de la Mare de Déu submergida en el Real Club Nàutic de València

0
292

La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats visitarà aquest cap de setmana la pedania valenciana de La Punta i la seua parròquia de La Puríssima Concepció, el divendres i el dissabte, i el diumenge participarà, per primera vegada, en l’ofrena marinera floral a la imatge de la Mare de Déu que es troba submergida en el Real Club Nàutic de València (RCNV).

Per tant “aquesta visita és especial perquè la imatge processional no havia participat mai en aquesta ofrena, un acte que se celebra des de fa més de 40 anys, en la qual anirà a bord d’una embarcació fins al lloc on està submergida la imatge de la Verge dels Desemparats, on els bussos realitzaran una immersió per a portar-li flors, un acte que organitza, tots els anys al maig, el Real Club Nàutic de València i el Club de Busseig Gised València”, explica José Luis Albiach, president dels Seguidors de la Verge.

La visita a la Punta començarà aquest divendres, 2 de juny, amb l’acolliment de la imatge processional, a les 20 hores, a l’església parroquial de La Puríssima Concepció. Posteriorment se celebrarà la “processó dels Cassets” per l’itinerari habitual que es realitza en les festes de la Mare de Déu.

El dissabte, la imatge romandrà tot el matí en la parròquia, que acollirà el res d’una oració i unció de malalts, a les 12 hores.

A la vesprada tindrà lloc a les 19 hores la processó pels carrers de la pedania, per l’itinerari habitual de les festes de La Puríssima i San Miguel. Després se celebrarà una missa de campanya a l’esplanada on es planta la falla, després de la qual la imatge processional tornarà a la parròquia.