La Peregrinació Ciclista Corona d’Aragó celebra amb èxit la seua I edició

0
527

El passat 17 d’octubre es va realitzar des de Massamagrell la I Peregrinació Ciclista Corona d’Aragó. La peregrinació va partir rumb al municipi d’Albentosa (Terol) i va finalitzar amb l’arribada a la Catedral de València sobre les 17 de la vesprada.

En entrar per l’accés per als vianants de la Plaça de la Reina, a la Porta de Ferros de la Catedral de València, els pelegrins van ser rebuts amb corredor d’honor per la Banda de Cornetes i Tambors Cadets del Camí del Sant Grial de Vilamarxant i la Banda Penitència i Passió de València. Tot seguit, dins la Catedral de València, van rebre unes paraules de benvinguda del Rnd. Sr. Álvaro Almenar i posteriorment de la Dra. Ana Mafé, Presidenta en funcions de l’Associació Cultural El Camí del Sant Grial.

Una vegada finalitzat l’acte, els pelegrins van segellar la seua credencial amb la presència de don Antonio Rossi, President de la Confraria del Sant Calze de València. Una gesta que posa el punt de partida de l’Any Jubilar del Sant Calze de la Catedral de València. Un motiu més que suficient com per a recórrer el Camí del Sant Grial, Ruta del Coneixement, camí de la Pau.