La Plaça de Torrent presenta els sus proyectes 2019

0
236

La Falla de la Plaça va presentar a la comissió els projectes que plantarà en 2019 i per tercer any consecutiu en Secció Especial. Per a la falla infantil, han tornat a confiar en l’artista Pedro Rodríguez, qui està donant forma a una falla que portarà el lema “Vaig a tindre un germanet”. El monument gran de la **Plaça serà de disseny exclusiu per a la comissió, de Carlos Benavent i, l’artista Fer Març ja té molt avançat el monument, que portarà per lema “Arrasa en tot… i no segueixes generós”.

Les falleres majors de 2019, María Hernández i Marta Rubio juntament amb els artistes, van ser les encarregades de revelar els esbossos de tots dos monuments. A més, es va projectar un vídeo del monument gran en 3D. La presidenta de la comissió, Lorena Andreu va destacar que “per tercer any consecutiu, hem fet un gran esforç perquè la falla més antiga de Torrent, continue competint en la secció especial”.

Per al monument major, la Plaça de Torrent comptarà possiblement amb l’únic disseny exclusiu en la Secció Especial de Torrent. Per a #això han comptat amb el dissenyador Carlos Benavent, qui va dissenyar en 2018 la Falla de l’Antiga de Campanar i Cuba – Literat Azorín en 2017. A més, han apostat per un jove artista com Fer Març, qui ha plantat en falles com a Regne de València – Císcar. La seua presidenta Lorena Andreu, ha afirmat que “creiem que és un luxe comptar amb el disseny de Carlos Benavent, per la seua dilatada trajectòria i amb un disseny en exclusiva. Pensem que al costat de Fer Març, quedarem molt contents amb el resultat”.

Quant al monument infantil, La Plaça ha tornat a confiar plenament en Pedro Rodríguez. Andreu ha assenyalat que “l’any passat, Pedro Rodríguez va crear un monument infantil del que tots els fallers de la **Plaça ens sentim molt orgullosos, possiblement va ser dels més visitats a la nostra ciutat, per això, confiem plenament en Pedro per a enguany”. Rodríguez, ha plantat en La Mercè, El Pilar i Regne de València-Duc de Calàbria. A més ha obtingut tres ninots indultats infantils de València amb Regne de València-Duc de Calàbria en 2009, 2011 i 2013.