Picaeta Fest és el gran èxit de les falles Centre

0
161

Comtinua el concurs de tapes que va organitzar l’Agrupació Falles Centre amb la col·laboració de Amstel per a afegir una activitat que fomente la participació i la cohesió entre les comissions.

Des del dia 1 d’octubre cada diumenge una comissió fallera, organitza en el seu casal la trobada amb música en directe, alguna sorpresa i la varietat de tapes realitzades pels i les “manitas” de la falla.

En aquest concurs es premiarà la millor tapa, la més original i la més dolça, el jurat aquesta format pels maxims represenatntes de les diferents comissions particiapntes.

La importància del concurs estreba que no solament possibilita passar-ho bé, confraternizar, sinó també que aqueixes creacions (he provat algunes magnífiques) siguen un esperó renovador per a la nostra hostaleria, máxime si tenim en compte la creixent activitat turística de la ciutat de València.

En la seua segona edició aquest concurs aquesta sent un exito, ja que al voltant de 250 persones estan gaudit cada diumenge de les tapes preparades pels cuiners fallers.

Els diumenges les comissions de Plaza Espanya i Pelayoa cogerán aquest concurs, que es perllongarà fins al mes de Gener.