La primera falla Inmaterial de la història ja està en marxa

0
165

El Centre Cultural la Nau va acollir dilluns passat 6 de febrer la presentació de la primera Falla Immaterial de la història.

Nascuda en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València, aquest projecte va comptar amb Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat; Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València; Maria Oliver, regidora de Joventut, Acció Cultural, Educació, Habitatge i Patrimoni; Raquel Alario, fallera Major de València; Francisco Grimaldo, sotsdirector de l’Escola Tècnica Superior de Ingenieria de la Universitat de València, i Emilio Soria, director del màster en Ciència de Dades de la Universitat de València per a la seua presentació.

“La Falla Immaterial” unirà tradició fallera i les xarxes socials, sent un projecte obert a tot el públic i participatiu; a partir del qual es crearà la primera falla de la història feta amb intel·ligència artificial. L’enginy i la gràcia pròpies del món faller seran algunes de característiques d’aquesta falla, que també serà ecològica, dinàmica, tecnològica… i molt més.

Tu també pots participar en la Falla Immaterial, amb l’etiqueta #fallaimmaterial en twitter/facebook o en la web www.fallaimmaterial.com