La Punta renova a Ricard Balanzá per a les seues falles de 2018

0
298

La Falla Jesús Morante i Borrás-Caminot (La Punta), té el plaure d’anunciar, que ha fitxat per a la realització de la seua falla infantil i major de 2018 a l’artista Ricard Balanzá.“Estem molt il·lusionats amb el projecte que ens ha presentat Ricard. L’estil tan característic que empra en la realització dels ninots, i els tons de color que usa, farà que el nostre monument siga molt cridaner i quede en la memòria dels nostres fallers i visitants”, ha afirmat el President de la comissió, Carlos Sanz.

Quant al monument gran, el artísta explica que “enguany, donarà molt que parlar, ja que la ‘pintura’ que recobrirà la falla és una miqueta transgressora, igual que l’esperit de la comissió, sent com menys curiós de veure ” ha afirmat Balanzá. El artísta de la comissió, component per segon any consecutiu de la Federació de Falles I+i, concursaren enguany amb les seues dues falles en el XX Concurs de Falles Experimentals, convocat per l’Ajuntament de València.

La comissió, va celebrar el passat dia 24 de juny, la proclamació del seu Quadre d’Honor per a les Falles del 2018. Enguany, expliquen com a Fallera Major Infantil, amb Isabel Hortes Palau, la quin s’estrena com a fallera per la Porta Gran, representant a tota la seua comissió infantil. D’igual manera, la seua cosina Silvia Hortes Ureña, serà la màxima representant de la comissió, sent la Fallera Major de 2018 de la jove comissió. Segons ens explica Silvia, “encara sent novell en tot el que suposa el tema de falles, espere gaudir de cada acte molt, encara que siga cadascun dels actes que m’esperen completament nous per al meu”. Les acompanyarà en aquesta aventura, Salva Ibáñez García, com a President Infantil, el quin, abans de passar a la comissió major, ha volgut gaudir de la festa, sent màxim representant de la seua comissió.

La falla de la Punta, ha convidat a la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor, a processionar al costat del patró de les festes josefinas, San José, aprofitant les Festes Patronals en Honor a la Puríssima Concepció de Maria i San Miguel Arcàngel, de la Punta.