La quarta edició de la Setmana de la Costura està preparada per al Programa de Desfilades

0
660
Set posades en escena componen el Programa de Desfilades de la quarta edició de la SETMANA DE LA COSTURA, afavorida i organitzada pel Gremi Artesà de Sastres i Modistes CV. El Mestre Major del Gremi, Fran Tochena, ha donat a conèixer aquest matí el projecte de passarel·la al costat dels dissenyadors participants.

El dilluns 25, a les 20h, inaugura la passarel·la un dels noms clau de la jove la costura valenciana: SERRANO ATELIER amb les propostes de la dissenyadora Isabel Serrano.

El dimarts 26 a les 18h, una nova signatura debuta en aquesta convocatòria: MENAKI. Després d’ella, a les 20h, el mestratge de VERA ATELIER, un nom clau de la costura valenciana, membre també de la Junta i l’Escola del Gremi

El dimecres 27 s’obre a dues posades en escena diferents i personals. A les 18h, les propostes en cerimònia i comunió de la mítica signatura infantil KIANTY. I, tancant la jornada a les 20h, GRETA BY CLÀUDIA B., que presenta la seva esperada nova col·lecció P/V20.

El dijous 28 tanquen l’edició dos projectes d’autor. A les 18h, l’elegància clàssica de la signatura DOLORES amb les seves recents creacions en costura, i les seves noves propostes infantils amb DOLORES GIRL. A les 20h, coneixerem els glamourosos outfits del creador MIGUEL DE CREUS.

Per a concloure la setmana, el divendres nit acollirà el lliurament del Premi Agulla Brillant, que en aquesta setena edició recau sobre el dissenyador JUAN VIDAL, qui rebrà la seva distinció en un sopar de gala que se celebrarà l’Hotel One Shot Palacio Reina Victoria.

El conjunt de signatures participants conformen una magnífica representació de l’ampli ventall de la Costura Valenciana, oferint des d’un marc magnífic com el del Saló Stolz, en ple centre de València, tota l’essència i originalitat de cadascun dels seus dissenyadors. Amb aquesta iniciativa, a més, el Gremi continua la seva comesa per dur a terme les labors de promoció de l’artesania i la costura de les empreses, signatures, dissenyadors i modistes adscrits a la institució.

La quarta edició de la Setmana de la Costura compta amb la col·laboració especial d’Ateneu Mercantil de València, Sie7e Jewels Gallery, Tevian i Sibil·la Arte Floral by Miguel Sanz.