La Setmana Santa de Torrent convoca un concurs de fotografia en Instagram

0
278

Els participants tenen fins al 31 de gener per a compartir les seues imatges de la Setmana Santa de la ciutat de qualsevol anystrong>
La Junta Central de Germanors de Setmana Santa de Torrent convoca un concurs de fotografia en Instagram per a premiar les imatges preses a la nostra ciutat d’aquesta festivitat de qualsevol any. El concurs està dotat amb tres premis de 500, 200 i 100 €.

Els interessats a participar tenen fins al pròxim 31 de gener per a etiquetar les seues imatges amb l’etiqueta #sstorrent2019 i esmentar i seguir a l’usuari @semanasantatorrent perquè es considere vàlida la seua participació. El jurat encarregat de triar les imatges finalistes i les premiades estarà compost per set persones: quatre membres de la Junta Central, la Reina de la Trobada de 2019 i dos fotògrafs independents. El lliurament de premis es realitzarà al llarg de la Setmana Cultural de la Setmana Santa de Torrent, que tindrà lloc del 8 al 15 de febrer.

Les bases i les condicions del concurs estan disponibles en la pàgina oficial de la Junta de Germanors de Setmana de Torrent en la xarxa social Facebook.